Портал за строителство, къртене на бетон, чистене и изовзване.

Потърсете ни на: 0899 / 11 99 98

Къртене в апартамент и други ремонтни дейности

Публикувано от admin на 25 - октомври - 2012

С разрастването на икономическата криза в България, все повече фирми в строителния бранш или фалират или се ориентират към извършването на всевъзможни строителни и ремонтни дейности. Разбира се, от това че служителите на съответните фирми често не са обучени добре да се справят с новите задачи, най-често страдат самите клиенти. От друга страна на нашия пазар съществуват и такива компании, които са тясно специализирани именно за извършването на ремонти, в това число къртене, чистене, извозване, боядисване, събаряне и други.

Една от най-честите задачи, с които се сблъскват нашите екипи е къртенето в апартамент в столицата. Те са съпроводени с редица проблеми, които трябва да бъдат преодолени. Например, къртенето не трябва да се извършва в твърде ранни или твърде късни часове от деня, за да не създава дискомфорт на живущите в блока или кооперацията. Също така, този който кърти, трябва да е оборудван с качествена и добре поддържана техника и екипировка, за да се избегне възможността за трудов инцидент. Разбира се, сред най-важните задачи на фирмите занимаващи се с ремонти дейности като Кърти ДУМ, е да се гарантира безопасността и на живущите и преминаващите покрай строителния обект хора.

Напоследък, освен да се кърти в апартамент, къща или обществена сграда, все повече заявки се получават и за боядисване на стени в различни обекти. Една от задачите, с които бяхме ангажирани напоследък беше боядисването в Метростанция 11, намираща се в столичния квартал Лозенец. Повече снимки от дейността ни можете да откриете на този линк.

Категории: Новини
  • Абонирайте се за RSS
  • Нашата Facebook страница

Търсене в сайта

Популярни публикации

Къртене в апартамент...

С разрастването на икономическата криза в България, все повече фирми ...

Добре дошли!

Добре дошли в порталния сайт за къртене, чистене и извозване ...

Цените на жилищата...

Цените на жилищата продължиха да падат 11-о поредно тримесечие, отчете ...

Подновяваме и водопроводи...

Със средства по оперативни програми ще можем да подновим и ...

Строителството у нас...

България е сред трите държави в Европейския съюз, в които ...