Портал за строителство, къртене на бетон, чистене и изовзване.

Потърсете ни на: 0899 / 11 99 98

Ремонт на Цариградско шосе, къртене на асфалт

Публикувано от admin на 19 - април - 2014

До 15 май спират движението по част от южното платно.

Започва рехабилитацията на бул. „Цариградско шосе“ при мостовото съоръжение над бул. „Д-р Г. М. Димитров“ до надлеза над бул. „Александър Малинов“, съобщават от Столична община.

Така движението на превозни средства в ремонтирания участък ще се извършва двупосочно само в едното пътно платно на булеварда. По този начин от 1 април до 15 май 2014 г. включително се забранява влизането на превозни средства по южното пътно платно (посока Пловдив) на бул. „Цариградско шосе“ при бул. „Д-р Г. М. Димитров“. Движението на пътни превозни средства ще се извършва двупосочно в северното пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ в същия участък.

От 16 май до 25 юни 2014 г. включително ще бъде забранено влизането на превозни средства по северното пътно платно на бул.“Цариградско шосе“ при бул. „Д-р Г. М. Димитров“. Движението на превозни средства ще се извършва двупосочно в ремонтираното южно пътно платно на бул. „Цариградско шосе“ в същия участък. Временната организация на движението се въвежда във връзка с рехабилитация на бул. „Цариградско шосе“ от надлез над бул. „Г. М. Димитров“ до надлез над бул. „Александър Малинов“, включително прилежащите съоръжения, която е част от капиталовата програма за ремонт на пътна инфраструктура на София.

Столичната община е уведомила за предстоящия ремонт и временна организация на движението Министерство на здравеопазването, Спешна медицинска помощ, КАТ, Столична  дирекция на вътрешните работи. По настояване на кмета на София Йорданка Фандъкова на обекта ще се работи с удължено работно време включително в почивните дни.

По съоражението работят екипи на Кърти ДУМ, използващи мини-багер за къртене на асфалт. Работи се и по извозването на строителни отпадъци и друга спомагателна дейност. Снимки от работата на Кърти ДУМ могат да бъдат открити ТУК.

В тази публикация е използван материал на Красимир Ангелов, Dnes.bg

Снимки: Столична Община и Кърти ДУМ

Категории: Новини
  • Абонирайте се за RSS
  • Нашата Facebook страница

Търсене в сайта

Популярни публикации

Къртене в апартамент...

С разрастването на икономическата криза в България, все повече фирми ...

Добре дошли!

Добре дошли в порталния сайт за къртене, чистене и извозване ...

Цените на жилищата...

Цените на жилищата продължиха да падат 11-о поредно тримесечие, отчете ...

Подновяваме и водопроводи...

Със средства по оперативни програми ще можем да подновим и ...

Строителството у нас...

България е сред трите държави в Европейския съюз, в които ...