Портал за строителство, къртене на бетон, чистене и изовзване.

Потърсете ни на: 0899 / 11 99 98

Услуги

Публикувано на 1 - септември - 2011

Kъpти, бeтoн, тyxлa, камък, фaянc и дp. 

Kъpтeнeтo нa бeтoн, тyxлa, камък, фaянc и др. e изключително трудоемка задача, пpи изпълнението на която са необходими голяма доза умения и професионална техника. Нашите специалисти разполагат именно с това и са готови да се заемат с изкъртването на кубиците бетон или камък, които Ви възпрепятстват.

Къртене в екстремни условия

Кърти, бетон, тухла, камък, фаянс, мазилка, замазка, ЮТОНГ и др. на труднодостъпни места. За всеки е предизвикателство да се справи с къртенето на труднодостъпни места и от неудобна поза, когато трябва да се борави с тежки и големи машини. Ние приемаме това като предизвикателство и сме готови да къртим навсякъде, било то в тесен коридор, баня, таван или тераса. Нашият екип е готов да демонстрира своето майсторство като за целта ще вземем и всички необходими предпазни мерки както за екипа, така и за всички останали в близост до обекта.

Събаря сгради, бута къщи

Разполагаме с цялата необходима техника и ноу-хау за извършването на този изключително трудоемък процес. Преди започване на работа се извършва оглед и консултация с наш специалист, така че събарянето да бъде възможно най-безопасно и бързо. При Ваше желание отделни строителни материали и елементи се отстраняват внимателно и се складират, а всичко останало се извозва до сметище за строителни отпадъци.

Почистване и извозване на строителни и битови отпадъци 

Нашите екипи чистят тавани, мазаета, апартаменти, дворове. След процеса на къртене се получават изключително много отпадни материали, които неимоверно затрудняват по-нататъчната работа на Вашия обект. Ето защо изнасянето на тези материали е от ключово значение.Почистването е ръчно, като за целта доставяме всички необходими чували, колички и др. Както знаете извозването на строителни отпадъци трябва да се осъществява в специално създадени за целта депа. Ние разполагаме със средства за транспорт до там, така че грижата за целта е наша. Многократно сме участвали и в доброволните почиствания на столицата, така че не се притесняваме да се изцапаме.

Демонтиране на метални и дървени конструкции

Извършваме демонтаж със специализирани металорежещи, дърворежещи и пробивни машини. Режем металните елементи по зададен стандарт и можем да извозим всички части до избрани от Вас пунктове за вторични суровини.

  • Абонирайте се за RSS
  • Нашата Facebook страница

Търсене в сайта

Популярни публикации

Къртене в апартамент...

С разрастването на икономическата криза в България, все повече фирми ...

Добре дошли!

Добре дошли в порталния сайт за къртене, чистене и извозване ...

Цените на жилищата...

Цените на жилищата продължиха да падат 11-о поредно тримесечие, отчете ...

Подновяваме и водопроводи...

Със средства по оперативни програми ще можем да подновим и ...

Строителството у нас...

България е сред трите държави в Европейския съюз, в които ...